Langkah Mudah untuk Menyiapkan Siakap 3 Rasa Anti Gagal

3 rasa bass

Adakah anda sedang mencari inspirasi untuk resipi tiga perisa? Resipi yang unik dan sempurna untuk SeaCup. Resipi untuk perisa PsyCup 3 dicari oleh pengguna dalam komuniti kami, anda mungkin salah seorang daripada mereka. Orang ramai sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit untuk mencari maklumat tentang gambar dan menggunakannya sebagai idea. Dan kali ini saya akan kongsikan panduan cara membuat 3 perisa Sicap, tidaklah sesusah mana tetapi tidak mudah selepas membuat hidangan yang sedap. Jika proses itu tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan dan secara amnya tidak menyenangkan. Rasa siap 3 yang sedap sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang boleh mencabar selera kita.

Terdapat banyak faktor yang lebih kurang mempengaruhi rasa Siyakap 3 Rasa, pertama jenis bahan, kemudian dari pemilihan bahan segar hingga ke penyediaan dan persembahan. Kalau nak buat Siakap 3, jangan risau. Memang sedap di mana sahaja anda berada, kerana jika anda tahu kaedahnya, hidangan ini boleh menjadi hadiah istimewa. Di bawah adalah imej yang boleh anda gunakan sebagai idea tentang Siakap 3 Rasa.

Baiklah, kali ini kita cuba, jom ubah Syap 3 Rasa sendiri di rumah. Dengan bahan-bahan yang mudah, hidangan ini boleh menyihatkan anda dan keluarga. Menggunakan 13 bahan dan 6 peringkat kerajinan, anda boleh membuat Siyakap 3 Rasa. Ini adalah peringkat penyediaan.

Anda tidak pernah makan di restoran Thai kerana PCT, bukan? Kami tidak memasak 3 jenis ikan seperti restoran Thai. Boleh tambah nasi lagi. Ibu tidak membayar tambahan. 😂😂😂 #CPpassport

Bahan dan rempah ratus yang digunakan untuk membuat Siakap 3 rasa

  1. 1 ekor udang
  2. 1/2 lobak merah
  3. 1 biji tomato
  4. 1 labu bawang besar
  5. 2 bawang putih putih
  6. 1 sudu besar serai
  7. 2 helai daun limau
  8. 6 sudu besar sos cili
  9. 1 sudu besar sos tiram
  10. 1/2 biji lemon
  11. 1 sudu teh garam
  12. 1 sudu teh gula
  13. 1 gelas air

Cara memasak ikan siakap dalam 3 rasa

  1. Sediakan semua bahan dan goreng jagung sehingga masak.
  2. Tumis bawang besar dan bawang putih yang dicincang halus, masukkan serai yang dicincang halus. dan daun laici. Goreng hingga agak kering.
  3. Masukkan lobak merah, gaul hingga lembut, kemudian masukkan tomato dan cili padi yang telah dihiris. Gaulkan sedikit.
  4. Masukkan sos cili, sos tiram, gula, garam dan masukkan 1 cawan air. Goncang dengan baik
  5. Masukkan tepung jagung yang dilarutkan dalam air, kacau, sesuaikan rasa, tunggu sehingga meletup. Kemudian padamkan api. Pada akhir, masukkan jus lemon. Goncang dengan baik.
  6. Untuk menghidangkan, letakkan ikan di atas pinggan, kemudian perasakan dengan sos tiga rasa yang telah disediakan sebelum ini.

sebab? Ia tidak mudah? Inilah cara membuat Siakap 3 Perisa yang boleh anda cuba di rumah. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!

Link copied to clipboard.