Resep 👩🍳Sup Pak Choy Bebola Ikan yang Menggugah Selera
Mencari inspirasi 👩🍳 Cara mudah membuat Sup Bebola Ikan Pak Choy, bolehkah anda menjaga lidah istimewa anda? Mudah tersilap dengan rakan di sekeliling, orang ramai berlatih menggunakan internet pada peranti mereka untuk mencari maklumat tentang imej untuk digunakan sebagai contoh. Posted in 👩🍳 Saya akan kongsikan resipi Bebola Ikan Pak Choy yang sedap yang sangat mudah dibuat. Jika tidak dirawat dengan betul, hasilnya tidak memuaskan dan tidak menyenangkan. Walaupun sup bebola ikan 👩🍳 pak choi sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang menggoda selera kita.
👩🍳 Kualiti sup ikan Pak Choy dipengaruhi oleh banyak faktor: pertama oleh jenis makanan, kedua oleh pemilihan bahan-bahan segar, cara ia diproses dan dihidangkan. 👩🍳 Jika anda ingin membuat sup ikan bebola pak choy di rumah, jangan risau kerana jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh digunakan. Seterusnya 👩🍳 ialah gambar sup ikan dengan bebola pak choi dan anda boleh membantu.
👩🍳 Jumlah hidangan untuk penyediaan Sup Ikan Pak Choy cukup untuk 4 orang. Jadi pastikan ruang ini cukup untuk memberi perkhidmatan kepada anda dan orang tersayang.
Selain itu, masa memasak bebola ikan 👩🍳 Sup Pak Choy adalah kira-kira 20 minit.
Berikut adalah beberapa petua dan petua untuk menyediakan 🍳 Sup Ikan Pak Choy sedia untuk dihidangkan. Anda boleh menyediakan Fishball 👩🍳 Sup Pak Choy dengan 9 bahan dan 5 langkah pengeluaran. Cara memasak makanan.
Selain rebus pak choi atau pak choi dengan sos tiram, ianya mudah untuk dijadikan sup. Itu bukan sawi, itu sejenis kubis Cina. Rasanya menyenangkan dan tidak pahit seperti mustard. Sup ni sedap panas. Sungguh menyegarkan.
👩🍳Bahan dan Rempah Penyediaan Sup Bebola Ikan Pak Choi :-
- 1 biji bawang besar - hiris nipis
- 4 bawang putih putih - hiris nipis
- 4-5 lada merah / 1 lada hijau;
- 1 lobak merah - potong memanjang
- 1 biji tomato - potong bulatan. 2 kapsul sawi teh tulen - asingkan batang dari daun
- 4-5 buah plum segar; 1 pek fish cake
- 2 pek kepingan cili (domino tambahan);
- 1 kiub ikan bilis
- 3 gelas air; 1. Garam (secukup rasa); 1 sudu besar mentega clarified secukup rasa
👩🍳 Cara membuat sup ikan dengan bebola pak choy
- Sediakan bahan-bahan.
- Panaskan minyak, tumis bawang merah dan udang hingga kekuningan
- tambah air; Ikan bilis potong dadu, lobak merah, cili padi, bebola ikan.
- Apabila air mendidih, masukkan teh tulen, tomato, kepingan cili, dan garam. Rebus seketika supaya daun tidak kering.
- padamkan api; Sedia untuk dihidangkan.
Bagaimana pula dengan Ain't That Easy? Cara membuat 👩🍳Sup Ikan dengan Bebola Pak Choi untuk dinikmati di rumah. Semoga ini bermanfaat dan semoga berjaya!