Resep Kepala ikan baung masak tempoyak Anti Gagal
Iščete ideje za edinstven recept za tempoyak kuhano ribjo glavo baung, za pripravo dinga?, recept za tempoyak kuhano baung ribjo glavo, okusen, zdaj ga išče veliko ljudi okoli nas, mukya, eden od vas . Ljudje smo se že navadili na uporabo interneta pripomočkov za iskanje slikovnih informacij za zbiranje idej. No, tokrat vam bom dal vodnik o tem, kako pripraviti kegang, kako pripraviti okusno tempoya kuhano ribjo glavo baung, da jo pojeste, ni težko in tudi ni enostavno. Če jo boste napačno obdelali, kerkeleha ne bo zdrava in tudi okusa ne bo. Čeprav Tempoya baung kuha okusne ribje glave, ima suridu pridih arom in okusov, ki lahko požgečkajo naše brbončice.
Na kakovost okusa tempoya kuhane ribje glave baung vpliva veliko stvari, najprej od vrste sestavin, nato od svežih sestavin do pelikanov, do tega, kako je predelana in postrežena. Ni vam treba skrbeti, če ne želite doma skuhati okusne ribje glave tempoya baung, kajti če poznate trik, je ta rob lahko posebna poslastica. Sledi slika baung ribe, ki jo skuha tempoya, ki si jo lahko ogledate.
Spodaj je enostaven in praktičen način za pripravo tempoyak kuhane ribje glave. Pečeno ribjo glavo tempoya lahko pripravite z 8 različnimi sestavinami in 3 koraki kuhanja. Tukaj je meddalam selekannya.
#cppassport Zgodba pravi, da je moj mož riba v reki. Ne vidite, kupite. Zelo razumljivo je, da sem moral pripraviti veliko tempov. Želim vprašati @DayahDore_DD, ker bo to mahimatan tempoyak. Kaj kuhate danes 😊
Baca Juga
Sestavine in začimbe, ki so omahnile v glavi ribe tempoy baung:
- 1 ribja glava Ketul Baung (poceni 1 kilogram)
- 1 1/2 inčna koža kurkume
- 5 žlic Tempya
- 20 Padi paprik (manj čilija, če ne želite bolečine)
- 5 vejic koriandrovih listov
- dovolj zraka (za omako)
- 1 čajna žlička soli / ščepec po okusu
- 10 bendi fižola (polnilo ne škodi)
Tempoya kuhana baung ribja glava draga do glave
- Glavo ribe baung narežite na majhne koščke in jo čisto operite. Uporabite pilo tamarinda z Maiwasu, da odstranite vonj po dirki. Nato zmeljte živo kurkumo in čilije do teguta. Zavrzite kelamaman leriuk, ki ga ima. ribe.
- Dodajte kisli zrak.
- Pustite curry sedera na zmernem ognju, nato pa lahko dodate bendi fižol kot okras in sol. ko je bendi udobno, lahko ugasnete ogenj.
Hvala za uporabo receptov na tej strani. Resnično upamo, da boste ribjo glavo tempoyak baung, ki je preprosta za pripravo, lahko zaprosili za kuhanje okusne hrane za svojo družino/prijatelje, da postane ideja za prodajo hrane. Upajmo, da bo koristno in veliko sreče!