Langkah Mudah untuk Menyiapkan Roti Sardin Berkeju Anti Gagal

Roti sardin dengan keju

mencari ilham Langkah mudah untuk membuat roti keju yang sempurna dan unik dengan sardin?, bagaimana untuk membuat roti keju yang lazat dengan sardin. Orang ramai sudah biasa menggunakan Internet untuk mencari maklumat foto di telefon bimbit mereka dan menggunakannya sebagai idea. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan panduan langkah demi langkah membuat roti sardin. Ia lazat, sangat sukar dan mudah dimasak. Dengan pemprosesan yang lemah, hasilnya akan menjadi buruk dan tidak enak. Malah, roti keju dan sardin yang lazat mesti mempunyai rasa dan aroma yang menarik selera kita.

Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi kualiti rasa keju dan roti sardin, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, hingga cara ia diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin membuat roti sardin yang lazat dengan keju di rumah, jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Di bawah adalah imej roti sardin dengan keju, yang boleh anda jadikan idea.

Jumlah hidangan yang boleh disediakan untuk membuat roti keju dengan sardin ialah 3 orang. Jadi pastikan hidangan ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.

Di samping itu, masa untuk menyediakan roti dengan keju dan sardin adalah kira-kira 20 minit.

Baca Juga

Berikut adalah beberapa cara mudah dan senang untuk membuat roti keju sardin. Anda boleh membuat Roti Sardin Cheesy menggunakan 8 bahan dan 4 peringkat kerajinan. Berikut adalah langkah-langkah memasak.

Sarapan yang ringkas tetapi sentiasa lazat.

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat roti keju dengan sardin:

  1. 6 keping roti
  2. 1 tin kecil sardin
  3. 2 biji telur
  4. 1 biji bawang besar, dihiris
  5. 5-7 batang lada benggala, potong kecil
  6. 1/2 sudu teh garam
  7. 3 keping keju
  8. 2 sudu besar mentega/marjerin

Cara membuat roti sardin dengan keju

  1. Gaulkan ikan sardin, telur, bawang besar, cili padi dan garam. Gaul sebati.
  2. Panaskan sedikit mentega. Letak roti, tuang bancuhan sardin di atas dan ratakan. Terbalikkan dan letak ikan sardin di sebelah lagi.
  3. Apabila masak, letak separuh keju di atas dan teruskan lipat dan angkat.
  4. Pandai

Bagaimana? Mudah kan? Inilah cara membuat roti keju sardin yang anda boleh buat di rumah. Semoga berjaya!

You may like these posts

Link copied to clipboard.