Langkah Mudah untuk Membuat 🐟Asam Rebus Ikan Pari🐟, Lezat
Masih mencari idea tindakan yang unik terhadap kegagalan "Assam Rebus Stingray"? Pengguna Internet sudah biasa menggunakan Internet pada telefon bimbit mereka untuk mencari maklumat visual untuk inspirasi. Dalam siaran ini, saya akan berkongsi panduan tentang cara memasak resipi "Ikan Pari" yang sempurna, yang tidak terlalu rumit tetapi juga mencabar. Dengan rawatan yang salah, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan dan bahkan, sebagai peraturan, tidak menyenangkan. Sebenarnya "Ikan Pari Assam Rebus" yang lazat sepatutnya mempunyai aroma dan rasa yang menyelerakan.
Terdapat banyak perkara yang sedikit sebanyak menjejaskan kualiti rasa "Assam Rebus Ikan Pari", bermula dari jenis bahan, pilihan bahan yang paling segar dan diakhiri dengan susunan hidangan dan hidangan. Di mana sahaja anda berada, jangan risau jika anda ingin membuat rebusan rebus yang lazat, kerana jika anda sudah tahu helahnya, hidangan ini boleh menjadi hadiah istimewa. Di bawah adalah gambar asam ikan pari rebus yang boleh anda jadikan idea.
Jumlah hidangan yang boleh dihidangkan untuk menyediakan samAsam Rebus Pari adalah 2 orang. Jadi pastikan perkhidmatan ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.
Ia juga dipercayai bahawa masa memasak ikan pari rebus adalah kira-kira 30 minit.
Baiklah cuba kali ini, masak sendiri di rumah dengan ikan pari rebus. Ringkasnya, produk ini boleh membantu dalam mengekalkan kesihatan badan anda dan keluarga anda. Asam pari rebus boleh dibuat daripada 12 jenis bahan dan 2 peringkat perkembangan. Begini cara memasaknya.
resepi asas
Bahan-bahan dan perasa yang digunakan dalam pembuatan "Asid rebus":
- 2 jalur kain
- 2 sudu besar serai (on the spot)
- air (kata nama sahaja)
- 3 sudu besar lada
- 3 keping krim masam
- garam secukup rasa
- sedikit gula
- 3 biji
- 3 biji bawang merah (hiris halus)
- 3 biji cili padi dari pandangan mata burung
- 1 sejambak bunga ros
- potong daun
Langkah-langkah memasak "Ikan pari asam rebus"
- Masukkan semua makanan ke dalam kuali, kecuali bendi dan ikan, dan masak. Biarkan mendidih
- Setelah kuahnya mendidih, masukkan ikan dan terung. Biarkan isi ikan sehingga masak. Maher.
Terima kasih kerana membaca resipi yang kami sajikan di halaman ini. Kami berharap yuxarıAsam Rebus Stingray di atas dapat membantu anda memasak hidangan yang lazat untuk keluarga / rakan anda dan juga boleh menjadi sumber inspirasi masakan. Semoga berjaya!