Resep Ikan masak kecap Anti Gagal
Pilari inspirasi, léngkah saderhana pikeun ngajantenkeun lauk kécap anjeun unik? Cara masak lauk asak jeung manggu kécap ayeuna keur ditéangan ku loba pamaké sabudeureun urang, meureun anjeun salah sahijina. Ibu-ibu ngora parantos biasa ngagunakeun Internét dina smartphone pikeun milarian inpormasi grafis anu tiasa dianggo salaku ide. Sareng waktos ieu, kuring badé ngabagikeun ka anjeun léngkah-léngkah pikeun ngadamel resep kecap lauk anu enak anu henteu sesah, tapi ogé henteu gampang. Upami teu leres diolah, hasilna bakal hambar, hambar. Sanajan lauk asak dina kecap kudu boga ambu jeung rasa nu bisa whet napsu.
Aya loba hal anu mangaruhan rasa lauk asak kecap dina hiji gelar atawa sejen, mimiti jenis bahan, lajeng pilihan bahan seger, cara aranjeunna diolah jeung dilayanan. Tong hariwang upami anjeun hoyong masak lauk anu enak dimasak kecap di mana waé anjeun aya, sabab upami anjeun parantos terang trikna, ieu masakan tiasa janten suguhan khusus. Di handap ieu poto lauk asak dina kecap nu bisa Anjeun pake salaku ide.
Jumlah porsi pikeun masak lauk kecap dina 4 porsi. Janten pastikeun yén porsi ieu cekap pikeun anjeun sareng anu dipikacinta.
Ogé, waktu nu diperlukeun pikeun masak lauk asak dina kecap diperkirakeun jadi sabudeureun 30 menit.
Baca Juga
Muhun, waktos ieu urang bakal nyoba diversify lauk asak jeung kecap sorangan di imah. Tetep basajan, ieu masakan bisa mangpaat pikeun ngajaga kaséhatan awak. Anjeun tiasa masak lauk asak dina kecap ngagunakeun 12 jenis bahan jeung 4 léngkah masak. Ieu kumaha carana nyiapkeun piring.
Biasana lauk ieu asak lamun aya sesa lauk goreng, barudak di imah teu hayang dahar lamun lauk geus tiis. Saparantos ngalambai ka anjeunna ningali upami lauk tiasa didahar deui, ibu tungtungna masak lauk. Tapi teu kudu lauk tiis, lauk anyar asak ogé nikmat asak cara kieu. #emas brunn 2020
Bahan sareng rempah anu dipikabutuh pikeun masak lauk dina kecap:
- 4 lauk, potong satengah jeung goreng
- 1/2 bawang beureum badag
- 3 siung bawang bodas
- 1 batang bawang bodas
- Lémon
- lada
- bungbu
- 2 sendok saos tomat
- 1 séndok saos tiram
- 2 séndok kecap amis
- 200 ml cai
- 2 sendok mentega dilebur
Kumaha carana masak kecap jeung lauk pindang
- Nyiapkeun Bahan
- Panaskeun margarin dina panci, tuluy tambahkeun bawang jeung bawang bodas. Masak nepi ka emas
- Sanggeus konéng, tambahkeun saos tomat, kecap amis, saos tiram, lada, rempah, cai jeung lauk. Masak nepi ka kurang cai.
- Sakali cai geus ngurangan, tambahkeun acar bawang sarta jeruk, aduk rata sarta piring geus siap pikeun ngalayanan.
Kumaha? Éta henteu gampang? Kieu kumaha carana masak lauk dina kecap di bumi. Sing salamet!